Čokoláda na vaření
Kromě kvalitní čokolády hořké, mléčné a bílé používám i čokoládu na vaření. Proč ne, když je dobrá. A tahle dobrá je. Vlastně už skoro ani jinou nepoužívám. Obsahuje 52 % kakaa, což se u konkurenčních značek rozhodně často nevidí, někdy ani u běžných hořkých čokolád ne. Nádherně voní i chutná, balení má 200 g, takže chvíli vydrží, a není drahá (asi 28 Kč). Navíc co čtvereček, to 10 g, tak není ani třeba vážit. Koupit se dá v Lidlu.
Jinak se dají dobré čokolády pořídit v cukrářských e-shopech. Mají tu výhodu, že bývají skutečně dobré, a navíc jsou ve formě malých pecek. Nic tedy nemusíte lámat a malé kousky se rychle rozpouštějí. Celkově také čokolády vyjdou levněji, protože kdybyste stejně kvalitní čokoládu kupovali v tabulce, platili byste i zpracování do oné tabulky, následné balení do celofánu a papíru, a v neposlední řadě i značku, tudíž mediální propagaci. Pecky jsou nasypány v obyčejném igelitovém pytlíku, ve větším balení a vy tak platíte opravdu jen produkt.
Komentáře: 6
Jméno, e-mail, ani stránku nemusíte vyplňovat. Vložený e-mail nebude zveřejněn ani nikomu předán, může být použit pro získání obrázku avataru ze služeb třetích stran. Pokud chcete mít u komentáře lepší obrázek, použijte gravatar.com. Odesláním komentáře nám udělujete právo k jeho zveřejnění i k cenzuře.