Limetkovo-citronový džem
Tento limetkovo-citronový džem s kousky kůry kupuji ve specializovaném obchodě s britskými potravinami. Používám ho na výrobu želé, které se výborně hodí ke všem typům nepečených smetanových, tvarohových a podobných dortů (viz Limetkovo-citronový nepečený cheesecake). Jeho sladko-trpko-nakyslá chuť je tím nejlepším, co si u letního moučníku umím představit. Skvěle chutná třeba i v palačinkách a použít se dá vlastně kdekoli (na promazání dortu, do krému…).
Komentáře: 2
Jméno, e-mail, ani stránku nemusíte vyplňovat. Vložený e-mail nebude zveřejněn ani nikomu předán, může být použit pro získání obrázku avataru ze služeb třetích stran. Pokud chcete mít u komentáře lepší obrázek, použijte gravatar.com. Odesláním komentáře nám udělujete právo k jeho zveřejnění i k cenzuře.